Home › Forums › Forums › Share Your Story › oodles případů znásilnění a vydírání.
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
jacquiebaez5283Guest
Psychiatr Cimick byl obviněn veřejností právní zástupce.
na základě Aktuálnových závěry. Jan Cimick, psychoterapeut, wikidot.win vůle se objevil u soudu poté, co byl obviněn z četných trestných činů řepka a vydírání. Cimic měl ublížit své dospělé pacienty. Tento rok, případ měl začal projednávat u soudce a analýza trvalo celý rok. Navzdory situaci je Cimic stále schopen cvičit. Nebude se zapojovat do žádné legální činnosti.
Jan Cimick očekával od června obžalobu z okresního státního zastupitelství pro Prahu 8. CSI předložil úřadu návrh. jako Aktuáln. open právní zástupce se rozhodl následovat policista, jak se Cz naučil dnes. A ve druhé čtvrtletí srpna byl Cimick terčem petice v pražském devátém okolí soudní síň.
Soudce Petr Novák, který bude mít na starosti případ, potvrdil Aktuálnovi, že obvinění bylo podáno za čtyři samostatné znásilnění a 35 samostatných vydírání zločiny. cz. Tvrdí, že studuje folder dříve. Pokračoval: “Předpokládám, že bych mohl koupit noc na listopad. „
státní zástupci tvrdí, že před rokem 2009 Cimick vydíral sexuální lidé. Pokud vychovali jeho sexuálně nepřijatelné činy, vyhrožoval pomstou. prokurátor vyhodnotil Cimickovo legální skript porušení od ledna 2010 jako znásilnění. Podle obžaloby spáchal zločiny mezi lety 1979 a 2018. Mohl by strávit až pět let v vězení, pokud vstoupí do žaloby vinný.
Jsem v bodě zlomu.
Na mou čest|respekt|uznat|uznání|hrdost} tímto prohlašuji: MUDr. Když jsem nebyl dosud 23 časy starý, Jan Cimick biologicky napadl mě před svou oddělení vstup. Po mnoho let jsem mlčel, protože moje máma mě předem varovala před důsledky odhalení mé identity a možnosti, že útočník přijme odvetu. 29. října 2021 zveřejnila píseň Jana Fabiánová, “Ale nyní Nemůžu zůstat nehybný . „
-
AuthorPosts